Wpisy

  • wtorek, 09 lutego 2016
    • Śledzik na raz

      zdjcia_456

      TORCIKI ŚLEDZIOWE

       


      śledziowe płaty 400g
      ziemniaki -5 sztuk duże
      majonez 3 łyżki
      jogurt grecki 3 łyżki
      pieprz
      koperek 3 łyżki

      1.Ziemniaki myjemy,gotujemy w mondurkach.Przestudzone skrobiemy i kroimy w plastry.

      2.Płaty śledziowe kroimy w małe dzwonka.Mieszamy 3 łyżki majonezu z 3 łyżkami jogurtu greckiego ddoajemy koperek pokrojony i mieszamy.

      Układamy plastry ziemniaków na to śledzie,polewamy odrobiną sosu na to znowu plaster ziemniaków.Podajemy jako małe przekąski.

       

      Szczegóły wpisu

      Komentarze:
      (0)
      Tagi:
      brak
      Autor(ka):
      lileczka_4
      Czas publikacji:
      wtorek, 09 lutego 2016 14:42