Wpis

wtorek, 03 grudnia 2013

Konkurs Mikołajkowy



 

Ogłaszam konkurs  MIKOŁAJKOWY sponsorowany przez
Hotel SPA Pałac Wieniawa

Jeśli  nie masz jeszcze prezentu na Mikołajki to

szybko bierz udział w tym konkursie.

Do wygrania jest:
ZAPROSZENIE DLA 2 osób na uroczysty obiad z winem do HOTELU WIENIAWA

ZASADY KONKURSU:

1. Podaj Twoją propozycję świątecznej potrawy do karty menu w Pałacu Wieniawa.
Odpowiedz wpisujemy tutaj w komentarzach pod wpisem lub zostawiamy na tablicy fanpage Cuda i smaki regionu na facebooku

2.Miło będzie jeśli Polubisz profil Hotel Wieniawa i Cuda i smaki regionu na facebooku oraz udostępnisz wiadomość o konkursie.

 

Regulamin konkursu

1.0 Partnerem konkursu jest Hotel SPA Pałac Wieniawa.
1.1 Organizatorem konkursu jest właścicielka bloga
Cuda i smaki regionu

1.2 Konkurs organizowany jest w dniach od 03.12.2013 r. do 10.12.2013 r. z możliwością przedłużenia trwania konkursu bez podania przyczyny.
1.3 .-----

1.4. Regulamin określa zasady przeprowadzenia konkursu, polegającego na :Podaniu propozycji świątecznej potrawy do karty menu w Pałacu Wieniawa.
1.5 Informacja o wynikach konkursu zostanie opublikowana na stronie bloga

Cudaismakiregionu.blox.pl
w ciągu 3 dni roboczych od dnia zakończenia konkursu.
1.6 Zwycięzcy konkursu nie mogą przenieść prawa do nagrody na osoby trzecie.
1.7 -------
1.8 W konkursie nagrodzona zostanie jedna osoba.
1.9 Nagrodą jest zaproszenie dla dwóch osób na uroczysty obiad z winem do Pałacu Wieniawa.

Postanowienia końcowe:
1.1Niniejszy Regulamin dostępny jest na stronie bloga

cudaismakiregionu

1.2 Niniejszy Regulamin stanowi jedyny dokument, określający zasady
konkursu.

1.3. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany treści niniejszego
Regulaminu,jeśli zajdzie taka potrzeba .

Serdecznie zapraszam

 

Wszystkim bardzo dziękuję za udział w konkursie.
Zapraszam na kolejne.

Wygrywa :
Pan Daniel Pietrzak

Serdeczne gratulacje

Do niedzieli czekam na kontakt pod mailem donatella38@wp.pl
W razie braku odpowiedzi wybieram kolejną osobę.
 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
lileczka_4
Czas publikacji:
wtorek, 03 grudnia 2013 08:54

Polecane wpisy

  • Konkurs

    Ogłaszam szybki konkurs. Do wygrania moja książka z dedykacją. W komentarzu proszę odpowiedzieć na pytanie: Moja ulubiona kaszubska potrawa i dlaczego ją lubię?

  • Konkurs Kupiec

    Zapraszam Was serdecznie do udziału w świątecznym konkursie marki Kupiec Zdrowe nie nudne Święta Konkurs Świąteczny „Zdrowe nie nudne Święta" Do wygrania

  • Konkurs wygraj staż w Nestle

    Moi drodzy Wspaniały konkurs. Zapraszam Ogólnopolskikonkurs żywieniowy Nestlé dla studentów i absolwentów zainteresowanych zdrowym stylem życia jest realizowan

  • Wierszem wiosna się zaczyna

    Konkurs recytatorski został zorganizowany przez Bibliotekę Publiczno-Szkolna M i G Mikołajki filia w Baranowie . W konkursie wzięły udział dzieci z oddziału prz

  • Kolorowanka za cukierek

Trackback

Komentarze

Dodaj komentarz

  • Gość Ola napisał(a) z 91.212.242.* komentarz datowany na 2013/12/03 09:06:26:

    W menu świątecznym Hotelu Wieniawa chciałabym znaleźć tradycję: dopisałabym do menu barszcz czerwony z uszkami po brzegi wypchanymi suszonymi grzybami. Jeżeli mogłabym wybrać więcej niż jedno danie, dopisałabym gołąbki z kapustą i grzybami, sałatkę śledziową warstwową, piernik staropolski i kruche ciasteczka z białym lukrem.

  • Gość Gosia napisał(a) z *.dip0.t-ipconnect.de komentarz datowany na 2013/12/03 09:59:13:

    A może by tak rybka po grecku :)

  • Gość Ilona napisał(a) z *.neoplus.adsl.tpnet.pl komentarz datowany na 2013/12/03 11:07:53:

    Tak sobie myślę, że przydałaby się jakaś zupa bo w karcie tylko rosół, pomidorowa i żurek. Proponuję na okres Świąteczny aromatyczną zupę krem z brokułów z dodatkiem łososia. Zupa jest sycąca, kolorowa i odświętna. Brokuł wraz z gęstą śmietaną daje niezapomniany smak. A czosnek i łosoś pachną niesamowicie.

  • Gość Antek napisał(a) z *.internetdsl.tpnet.pl komentarz datowany na 2013/12/03 12:51:13:

    Proponuje szynka w pomarańczach,albo indyk z kasztanami

  • Gość Joanna R-M napisał(a) z *.dynamic.chello.pl komentarz datowany na 2013/12/04 23:08:27:

    Jak dania wigilijne, to nie zupa-krem z brokułów, a bardziej zupa-krem z borowików i tradycyjny makowiec z bakaliami

  • Gość alicja napisał(a) z *.dynamic.chello.pl komentarz datowany na 2013/12/09 18:24:33:

    Ja dodałabym tartę makową z dużą ilością bakalii, pomarańczową nutą i wiórkami z białej czekolady.

  • arturgotuje napisał(a) komentarz datowany na 2013/12/10 14:15:33:

    Moim zdaniem dobrym przepisem dla restauracji byłby Karp winiarza i francuska zapiekanka z ziemniaczanych talarków z porem i chrupiącą serową skórką.

  • choranawszystko napisał(a) komentarz datowany na 2013/12/10 14:54:42:

    Pierogi nadziewane białym twarożkiem, polane sosem żurawinowym z miętą.

  • Gość Zuza Witek napisał(a) z *.ssp.dialog.net.pl komentarz datowany na 2013/12/10 23:59:11:

    Menu świąteczne....

    1) Przystawka:
    Okrasa z pstrąga, podawana na żytnim, domowym pieczywie, pod nią plasterki ogórka kiszonego i pieczonej cebulki.
    2) Zupa: postny barszcz staropolski, podawany w postarzanej butelce ze słomką, a do tego dietetyczne chipsy warzywne z marchewki i pietruszki
    3) Danie główne: Karp pieczony, faszerowany polskimi ziołami, położony na "pierzynce" z puree z pora
    4) Deser: "pijana gruszka" gotowana w wytrawnym , czerwonym winie i goździkach, podawana w akompaniamencie sera gorgonzola i orzechów włoskich
    5) Coś do zwilżenia gardła - kompot z polskich, suszonych owoców z odrobiną domowej nalewki

    zuza_witek@yahoo.pl

Dodaj komentarz